pondělí 9. února 2015

Matná 24/7 | Oblíbené pudry


Krásný den všem!
Po týdnu jsem tu zpět a pro dnešek to budou mé pudry. Myslím, že jsem sem dala všechny, které vlastním a ke každém Vám chci říct alespoň pár slov. 
Já osobně mám pleť mastnou tím pádem je možné, že Vám nějaké pudry, které mám já vyhovovat nebudou a naopak. Najdou se tu různé cenové kategorie od Dermacolu po Lancome.






Začala bych zleva a to je pudr od Dermacolu. Tento pudr jsem si koupila na doporučení plno lidi na YouTube a měli pravdu. Podle mě patří k jedněm z nejlepších pudrů v drogérii. Stojí určitě do 100Kč a jeho účinnos mě překvapila! Vydrží několik hodin fixuje a matuje. Co víc si přát, že?
Uprostřed mám Hello Flawlles od Benefitu. Ten stojí nějak 1100Kč a myslím si, že není o tolik lepší než pudr od dermacolu. Je pravda, že se sním pudruji opravdu denně a přeci je na něm něco lepšího, že ho používám více než ten od Dermacolu. Možná zmatní o hodinku více, nevím. Každopádně tento pudr si dávám denně.
Poslední je od Maybelinne FIT ME a to je úžasný pudr, který nosím pořád v kabelce a když ve škole vidím, že už jsem jak diskokoule sáhnu právě po něm. Jeho výdrž tolik nemohu posoudit, protože si ho nanáším okolo 2 odpoledne a v 5-6 se odličuji. Za tu dobu ale vypadá stále krásně. Součást balení je i krásná houbička, která se na cesty hodí.


Pudr, který si všichni chválí bohužel jsem asi jediná, která ho opravdu nemusí. Dřív to byl právě on, který byl vždy v mé kabelce bohužel se mi neosvěčit a proto šel. Je pravda, že je dost vypotřebovaný ale taky ho mám více než rok možná dva. Koupila jsem si ho na začátku svého líčení a myslela jsem si kdo ví jak je úžasný. Když jsem ale zkusila další pochopila jsem, že pro mě to pravé ořechové není.


Pudr, který já miluji a zároveň nechápu je od Lancome. Koupila jsem si ho když jsem byla v USA. No a teď malá story. Příjdu do sephory s tím, že si koupím Naked Pallete 2 (kterou jsem si nakonec nekoupila:D) příjde za mnou paní a radí mi. Tak jsem si řekla, že bych se mohla zeptat na nějaký pudr, který opravdu vydrží. Řekla mi ať se posadím, odlíčila mě a začala nanášet pudr. Já jsem si v duchu říkala: "Co to dělá? Nemám dokonalou pleť a pod pudr potřebuji korektor". Když jsem se na sebe podívala nevěřila jsem svým očím. Vypadalo to, že m isnad dala korektor. Opavdu ten Pudr je prostě zázrak a já ho miluji. Je ale mega drahý proto ho na denní použití nevyhledávám, protože mi h je líto.


No, a to byly mé oblíbené pudry! Jaké máte nejraději Vy? Určitě mi dejte vědět!
Krásný zbytek dne

Makyna


17 komentářů:

  1. Nelíčím se nějak často, a proto sem si nechtěla kupovat drahý pudr. Mě osobně vyhovuje i ten běžný od essence:-) Ale ten od dermacolu určitě vyzkouším Maky!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. JÁ mám tak celkem mastnou pleť a jak jsi říkala, že tobě nějaký ten pudr zrovna vyhovovat nebude a ostatním jo a naopak, tak takhle to mám se Stay Matte od Rimmel London, ten já si třeba nemůžu vynachválit a zatim je to můj nejoblíbenější pudr:-) Ale až ho vypotřebuju, určitě zkusim i ten od Dermacolu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Maky, nad tím od Dermacolu jsem premyslela dlouho, takze si ho asi koupim:)) uzasny clanek!:D
    http://kbystron.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám poslední dobou nejraději ten od Dermacolu, v kabelce každá den nosím Fit me :).Mohla bys mi prosim napsat, jaky to je přesně Lancome?

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ten od Dermacolu a s tím si prostě vystačím! :3
    A Stay Matte mám taky, ale raději používám Dermacol, který používám opravdu při každém líčení:) Mám druhé balení a na to,že je opravdu jeden z nejpoužívanějších z kosmetiky, ubývá neskutečně pomalu:)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nie si jediná,ktorej nevyhovuje Stay Matte.Totálne odporný púder,zafixovať zafixuje,ale nezmatní to ani keby som si dala toho na pleť tri kilá...fakt des.Ale ten od Dermacolu sa mi pozdáva a chcela by som ho skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Stay Matte mi také nevyhovuje a přijde mi, že ten od Dermacolu celkem dost práší.
    Máš hezké fotky, jen bych ti poradila, aby sis dávala víc pozor na pravopis.:)

    http://day-life-with-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. všetky 3 mám doma, no zatiaľ som ich nevyskúšala. :) Ale ako asi skúsim, nejako si ma nalomila. Čakala som, kým sa mi minú iné :D ALE ako nalomila si ma NECH ich konečne otvorím :D

    www.korytna.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám v plánu si koupit ten od NYC asi za 100 Kč, na který jsem četla spoustu kladných recenzí)
    http://itsbasically-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já osobně holduji právě pudru Stay Matte od Rimmel. Je mým oblíbeným, ale nebyla bych správná holka, kdybych si nechtěla koupit ještě dalších deset tisíc pudrů na odzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hezký článek jako vždy... Já musím říct, že pudr na denním pořádku nemám, stejně jako mastnou pleť. Když už nějaký potřebuju, sahám buď po Mannhatnu nebo Essence, oba mi vydrží a nemám s nimi problém :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten Lancome zní jako totální zázrak <3

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mám ten STAY MATE, ale zatiaľ som ho ešte nepoužila :D
    a na značku Dermacol počujem veľa chvály, lenže nemám od nich nič, pretože svoje výrobky testujú na zvieratách a to nepodporujem

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. Ten stay matte jsem používala asi tak před rokem, přijde mi, že nyní nějak změnili jeho složení, jelikož mi už absolutně nevyhovuje.
    Hodně ráda mám Affinimat od Maybelline, ale stále to není to pravé, co sháním :)
    http://katienajmannova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ja som asi výnimka, ale ten Rimmel je podľa mňa nič moc, zmatnenie žiadne, príšerne zvýrazňuje aj tie najjemnejšie vrásky, neviem, skrátka nie som s ním spokojná.
    Bianka

    OdpovědětVymazat